Op 2 november start de gratis oudercursus ’Peuter in Zicht!’. Dit is een cursus over het opvoeden van peuters, aangeboden door de gemeente Alkmaar in samenwerking met de GGD Hollands Noorden.

De cursus is bedoeld voor ouders en opvoeders van kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 4 jaar. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten en vindt plaats in Centrum voor Jeugd en Gezin in Alkmaar Noord.

Het opvoeden van peuters kent vele uitdagingen. Een peuter wordt steeds zelfstandiger en wil de wereld ontdekken. Op ontspannen en praktische wijze leren ouders en opvoeders inspelen op het gedrag van hun kind. Er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Bovendien herkennen ouders en opvoeders veel in de verhalen van collega-ouders/opvoeders.

Ouders of opvoeders kunnen zich aanmelden bij GGD Hollands Noorden via het inschrijfformulier zie ggdhn.nl/cursussen. Bij vragen kan contact opgenomen worden met het cursusbureau via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
Pin It
Bekeken: 3161x
https://ee.itk.ac.id/data/