De fracties van VVD, OPA en CDA hebben het college vragen gesteld over de verkeerschaos als gevolg van de werkzaamheden aan de Leeghwaterbrug. De VVD stelt zich het hardst op en noemt het een voorspelbaar, irritant probleem voor iedere bewoner, bezoeker en ondernemer.

Het CDA en OPA hebben samen een brief aan het college geschreven waarin ze hun begrip uiten voor het onderhoud van de brug en de inspanningen die het college gedaan heeft om het leed te verzachten, maar ook zij constateren dat resultaten zijn uitgebleven. De partijen willen inzicht in welke maatregelen tot nu toe genomen zijn en vragen welke maatregelen het college verder gaat nemen om de verkeerschaos tegen te gaan.

De VVD heeft concrete voorstellen en stelt voor de verkeerslichten op de westelijke randweg aan te passen en om structureel verkeersregelaars in te zetten, desnoods verkeersagenten in opleiding. Bijvoorbeeld op de vastlopende kruispunten en de westelijke randweg. "Ongebruikelijk wellicht, maar desperate times ask for desperate measures", zo reageert fractievoorzitter John van der Rhee. Ook wordt aangedrongen op spoedoverleg met de provincie.

Het CDA en OPA kijken naar het najaar en maken zich zorgen om de bereikbaarheid van Alkmaar omdat dan ook de Kogerpolderbrug en de Beatrixbrug in de N246 aan de beurt zijn. Zij stellen voor dat de werkzaamheden aan de beide bruggen in overleg met de provincie worden uitgesteld.
Pin It
Bekeken: 3961x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/