Tegen de 27-jarige Jordy W. uit Alkmaar is dinsdag 200 uur taakstraf, een gevangenisstraf van 180 dagen waarvan 179 voorwaardelijk en verplichte psychiatrische behandeling geëist. Hij wordt vannontucht verdacht met minderjarige meisjes, zo meldt mediapartner NHnieuws.





Jordy W. zou drie meisjes hebben overgehaald om seksuele handelingen bij hem te verrichten in een park in Heerhugowaard in oktober 2015. Tijdens de rechtszaak toont W. zich onverschillig. Dat één van de meisjes nog maar 12 was, zegt hij zich niet te herinneren. Schokkende details komen ondertussen boven.

Een van de meisjes vertelt het verhaal aan haar moeder en zo komt de zaak aan het rollen. Zij is bij de rechtszaak aanwezig en vertelt over de opluchting die ze voelde toen ze over het misbruik verteld had. "Ik moest overgeven, zo erg vond ik dat ik het moest vertellen. Ik kon niet slapen en als ik sliep, had ik nachtmerries. In de tweede klas moest ik een kader lager omdat het niet meer kon."

Als het meisje in huilen uitbarst, leest de advocaat haar verklaring verder voor. "Ik begon te drinken om de pijn te vergeten, ik was dronken op school. Mijn moeder vroeg zich af of dit pubergedrag was. Nu drink ik niet meer en een psychiater heeft PTTS vastgesteld. Jordy heeft mijn leven verwoest." De uitspraak is over twee weken.


Pin It
Bekeken: 3582x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/