Een 12-jarig meisje dat online door een vermeende pedofiel werd lastig gevallen met 'vieze foto's' heeft vandaag aangifte gedaan. Haar vader leverde de vermeende pedofiel eerder al af bij de politie, maar die liet hem bij gebrek aan bewijs weer gaan.

"Ze zijn wel iets verder nu", vertelt de vader van het slachtoffer aan NH Nieuws, "maar het is nog steeds moeilijk om hem op te pakken." Cornel Gorsselink is nog steeds hoogst verbaasd over de gang van zaken. "Dat is toch de wereld op zijn kop", zegt hij over de procedure waarbij de verdachte door gebrek aan een aangfite meteen vrij uit ging.

Gorsselink heeft twee 12-jarige dochters, die beiden Whatsappjes van de man kregen. Een van de meiden heeft nu zelfstandig aangifte gedaan. Ze moest daarvoor een half uur verhoord worden. "Best heftig voor een meisje van twaalf", zegt haar vader.

De aangifte zal niet direct tot vervolging leiden, maar is wel de eerste stap richting een mogelijke veroordeling. "Maar dat is niet alleen een zaak van de politie", laat een woordvoerder weten. Samen met het Openbaar Ministerie wordt nu naar de aangifte en mogelijk bewijs gekeken en bepaald wat voor stappen er genomen gaan worden.
Pin It
Bekeken: 3734x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/