Op zaterdag 23 september is het weer nationale Burendag. Dit is een jaarlijks terugkerende dag die je samen viert met je buren en de buurt op de vierde zaterdag in september. Het is een dag waarop mensen gezellig samen komen en velen iets goeds doen voor hun directe omgeving.

In Alkmaar zijn tot nu toe 19 initiatieven gelanceerd, is te zien op burendag.nl. Denk aan de Bergermeerrun, een schoonmaakactie op en om het GAS!Fabriek terrein (Helderseweg 28) en een rondrit door de buurt met paard en wagen vanaf het 't Rekerheem (Hof van Luxemburg 63).

Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven en bevordert zo contact en verbinding tussen mensen. Voor de opzet van een leuke activiteit is het  als buurt mogelijk subsidie tot 400 euro te krijgen. Iedereen die voor 1 september een activiteit aanmeldt ontvangt een Burendag feestpakket (zolang de voorraad strekt).

Op burendag.nl zijn activiteiten te vinden om je bij aan te sluiten en je kunt er een eigen activiteit aanmelden.
Pin It
Bekeken: 3086x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/