Op donderdag 3 en vrijdag 4 augustus delen de Alkmaarse Kaasmeisjes maarliefst 20.000 blokjes kaas uit op luchthaven Schiphol. Dit doen ze om de Kaasmarkt (én de Kaasstad) bij de internationale reiziger onder de aandacht te brengen.

Op donderdag 3 augustus delen zij de kaas uit in en vlakbij de Say Cheese-winkel achter de douane. Ook heten zij inkomende reizigers welkom en nodigen zij ze uit om gedurende hun verblijf in Nederland naar Alkmaar te komen. De volgende dag wordt de kaas uitgedeeld bij lange wachtrijen voor de douane, in de vertrekhallen 2 en 3. Daarnaast laten 63 grote reclameschermen in de vertrek- en aankomsthal reizigers van over de hele wereld kennismaken met Alkmaars bekendste evenement.

De Kaasmarkt vindt nog tot en met het einde van september elke vrijdagochtend plaats op het Alkmaarse Waagplein. Ook is er op een aantal dinsdagavonden een avondkaasmarkt. Meer informatie en data is te vinden op alkmaarprachtstad.nl.
Pin It
Bekeken: 3247x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/