Vrijdag bracht de Taiwanese celebrity Jacky Tsung-hsien Wu een bezoekje aan de Alkmaarse kaasmarkt. Jacky is zanger, acteur, regisseur en spelshow host, en is naar verluid in Alkmaar voor de tv-opnamen van een spelshow.

Jacky Wu, niet te verwarren met de gelijknamige Chinese martial arts acteur, is een grootheid in eigen land, onder andere door rollen in elf films, waarvan hij 'Sha sha ai' (2007) zelf schreef en regisseerde. Nu speelt hij in de tv-serie 'Twee vaders' en is spelshow host van een van de langslopende Taiwanese shows 'Raad raad raad'.

In 2010 stopte Wu met de spelshow vanwege matige kijkcijfers, maar hij kwam weer terug nadat zijn opvolgers door omstandigheden moesten stoppen met de inmiddels gepimpte show. Menig Taiwanese ster is tijdens de uitzendingen ontdekt.

Jacky zelf was erg te spreken over Alkmaar. "Het is een prachtige stad", zei hij kort en krachtig tegen NH Nieuws. Wanneer de miljoenen kijkers in China en Taiwan kunnen gaan genieten van de opnames op de Alkmaarse kaasmarkt is niet bekend.
Pin It
Bekeken: 3527x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/