Op donderdag 3 augustus kunnen Alkmaarders met elkaar uitvinden wie het slimste is tijdens de stadsquiz van Het Slimste Huis Alkmaar. Er is geen prijzengeld maar natuurlijk wel eeuwige roem voor de Slimste Alkmaarder.

Vanaf 12:00 uur kunnen deelnemers een kijkje nemen in Het Slimste Huis om uit te vinden wat er allemaal aan mogelijkheden en technologieën - domotica - bestaan voor een comfortabele en gebruiksvriendelijke woning, waarin men bijvoorbeeld als oudere langer zelfstandig kan blijven wonen. Het Slimste Huis was opgezet toen de WMO ging veranderen.

Om 14:00 uur begint de stadsquiz met vragen over de historie van Alkmaar, de ontwikkeling van de stad, slimmigheden, activiteiten & ontspanning en meer. Na afloop wordt de winnaar bekendgemaakt.

“Het is een laagdrempelige leuke quiz waarin we samen kijken naar geschiedenis en toekomst van Alkmaar. Met elkaar, voor elkaar, door elkaar, dat motto. Daarnaast is het direct een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met moderne woonmogelijkheden zodat je zo lang mogelijk in jouw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen en van het Alkmaarse kunt genieten!”, vertelt Corien van Berlo, coördinator van Het Slimste Huis Alkmaar en directeur van Smart Homes, kenniscentrum voor Domotica & Slim Wonen.

Aanmelden voor de stadsquiz kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 3155x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/