In de Groene Voet in Alkmaar-Noord ligt speeltuin ‘t Span. De afgelopen maanden is hier met vereende krachten gewerkt aan onderhoud  en er zijn nieuwe speeltoestellen geplaatst. Ook zijn aanpassingen getroffen voor minder valide kinderen. Daarmee zijn veel werkzaamheden inmiddels voltooid.

“Door vrijwilligers is hard gewerkt om de speeltuin een opknapbeurt te geven. Er is veel geverfd, er zijn nieuwe speeltoestellen en alles is nagekeken. Voor de kinderen is het nog meer een avontuurlijke speelplek geworden.” aldus 't Span voorzitter Jan Cornelis den Ouden.

't Span is een gezellige ontmoetingsplaats voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar en ook hun ouders, grootouders en verzorgers. Daarnaast is er een gelegenheid met terras aanwezig om wat te drinken en te eten.

Het adres van speeltuin ’t Span is Tirolstraat 112a. Voor meer informatie en openingstijden op speeltuinhetspan.nl.
Pin It
Bekeken: 4681x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/