Dit jaar bestaat Sociaal Cultureel Wijkcentrum De Oever tien jaar. Met jaarlijks 40.000 bezoekers, 3.500 activiteiten, en 100 vrijwilligers heeft De Oever belangrijke plek in de wijk Oudorp verworven. In 2007 fuseerden Buurthuis De Vang en het Dorpshuis, en tien jaar later staat er een dynamisch, sociaal en cultureel wijkcentrum nieuwe stijl.

Het tienjarig bestaan wordt zondag tien september gevierd met een receptie in de grote zaal met o.a. een live optreden van Collectief Explosief. Alle (oud-)medewerkers, (oud-)vrijwilligers en betrokken wijkbewoners zijn uitgenodigd om dit heugelijke feit te komen vieren.

Op deze feestelijke dag houdt De Oever tevens Open Dag, waar bezoekers kunnen kennismaken met het diverse aanbod van activiteiten bij De Oever. Op het buitenterrein vindt ook het jaarlijkse Preuvenement van de Vereniging van Tropenvrienden Alkmaar plaats. Er is een keur aan foodstands waar bezoekers kunnen genieten van de Indonesische keuken, live muziek en dans uit de Gordel van Smaragd.

Het programma start om 13:00 uur en duurt tot 18:00 uur. De entree is gratis. De jubileumreceptie duurt van 17:00 uur tot 20:00 uur. Meer informatie
kunt is te vinden op de website: www.de-oever.nl.
Pin It
Bekeken: 3433x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/