De politie looft een beloning van 15.000 euro uit aan degene die de gouden tip heeft in de zaak van een doodgeschoten Heerhugowaarder. De man werd eerder dit jaar neergeschoten in zijn eigen huis aan de Schelde.

Het 26-jarige slachtoffer stond op 24 april rond 22.50 uur voor een openstaand raam in de woonkamer, toen hij werd neergeschoten. De volgende dag overleed hij aan zijn verwondingen.

De politie is nog steeds op zoek naar getuigen die op die bewuste dag tussen 22.30 uur en 23.15 uur iets gezien of gehoord hebben. Ook vraagt de politie mensen die informatie in deze zaak nog niet hebben gedeeld met agenten, dat alsnog te doen.

Mensen die meer over de zaak weten, kunnen bellen met 0900-8844. Uiteraard is anoniem ook mogelijk. Dit kan met het Team Criminele Inlichtingen via 079-3458999.
Pin It
Bekeken: 3582x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/