Vanaf zaterdag 12 augustus strijkt Nomadische Cinema Het Moment drie keer neer in het amfitheater van Park De Oude Kwekerij voor een avondje film onder de sterrenhemel. De filmavond begint bij zonsondergang.

Per filmavond bestaat het programma uit een filmhuisfilm met als opwarmertje een aantal korte films. De eerste avond start om 21:11 uur en dan wordt Paul (2011) vertoond, de hilarische actie comedy met het Britse superduo Simon Pegg en Nick Frost. Het buitenaardse wezen Paul is op de vlucht voor de Amerikaanse autoriteiten, als twee sci-fi mafkezen hem tegenkomen op hun road trip langs UFO hotspots. Hij gedraagt zich iets anders dan ze hadden verwacht.

In het Parkhuis worden hapjes en drankjes verzorgd, maar je mag ook zelf wat meenemen. Denk eventueel aan een kussen en deken.

Toegang is gratis, al wordt wel een vrijwillige bijdrage gevraagd. Uiterlijk drie dagen van tevoren wordt besloten of avond doorgaat. Hierover meer via facebook.com/hetmoment.net, de nieuwsbrief van Het Moment (aanmelden via hetmoment.net), en de facebookpagina van Park de Oude Kwekerij. Het park ligt aan de Jan van Scorelkade 6 in Alkmaar.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl