Woensdagmiddag werd Politie Alkmaar-Duinstreek ingeschakeld om naar een mogelijk suïcidaal persoon in Bergen te gaan. Deze persoon bleek niet thuis maar werd later, ongedeerd, in de duinen aangetroffen.

De politie haakte aan bij de ambulancedienst richting de Breelaan in Bergen voor het eventueel geforceerd binnentreden, assistentie en de veiligheid. Bij aankomst bleek niemand thuis, maar een familielid met een reservesleutel schoot te hulp. Omdat er serieuze aanwijzingen waren van suïcidaal gedrag, is toen direct opgeschaald en een foto van de persoon onder de andere agenten verspreid. Ook zijn Burgernet en de achterban op het politiebureau ingezet.

Na enige tijd zoeken werden agenten aangesproken door een vrouw die de hond aan het uitlaten was. Verderop zou iemand in een open stuk bos liggen. Dit bleek de vermiste persoon te zijn, ongedeerd. De persoon is overgedragen aan een familielid en professionele hulp is ingeschakeld.

De politie heeft speciale dank voor de alerte vrouw in het bos. Zonder haar was de zoektocht een stuk lastiger geweest.
Pin It
Bekeken: 3410x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/