Alkmaar Centraal


Marieke Kraakman start in september bij Hortus Alkmaar workshops waarbij men leert dat men met kruiden heel veel kan. Er zijn drie verschillende onderwerpen: kruiden bij jeuk en huidirritatie, natuurlijke verzorgingsproducten maken en eten uit de natuur.

Tegen een droge of jeukende huid zijn bijvoorbeeld bepaalde kruiden heilzaam. Na een theoretische inleiding mogen de deelnemers zelf een kruidenolie en een heilzame thee maken. In een leuke, leerzame workshop voor moeder en dochter wordt een heerlijke bodybutter en een scrub gemaakt. Maar kruiden kunnen ook gegeten worden, welke dit zijn wordt geleerd in de workshop 'Eten uit de natuur'.

De workshop over heilzame kruiden tegen jeuk en huidirritatie vindt plaats op 1 of 14 september van 19.30 – 21.30 uur. De workshop waarin natuurlijke verzorgingsproducten vindt plaats op 8 september van 19.30 – 20.30 uur. En de cursus eten uit de natuur vindt plaats op 21 september 2017 van 19.30 – 20.30 uur. Meer informatie is te vinden op  www.hortusalkmaar.nl

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl