Alkmaar Centraal


Op zondagmiddag 20 augustus is het vijfde Open Podium in Openluchttheater De Oude Kwekerij van 14.00 tot 16.00 uur. Het Openluchttheater ligt aan de Noordzijde van Station Alkmaar tussen de woonwijken Bergerhof en Bergermeer aan de Jan van Scorelkade 6 achter Molen De Eendracht.

Het Open Podium kent een gevarieerd programma. De zang-Showgroep A-Mee-zing uit de Daalmeer werkt met thema's als Rock & Roll en Flower Power. Klassiek pianist Wim Beentjes speelt al vanaf zijn twaalfde piano, als akoesticus zorgde hij eerder voor een prima akoestiek in het amfitheater.

Het programma van entertainer Kees Klaas is een verrassing. Daarnaast zijn er nog twee zangduo’s die acte de présence geven; Ron van Riet en Jörgen Boots, met elkaar het Alkmaarse duo 2in1voud, en Guido Lam en Erna Res met liedjes die er toe doen.

Bij slecht weer is het Open Podium in een tent bij het Openluchttheater of in het Parkhuis van Park De Oude Kwekerij. Voor meer informatie, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl