Stefan de Haan, raadslid van de VVD Alkmaar heeft de gemeente gevraagd om meer informatie over het besluit tegen de komst van een supermarkt bij De Driehoek in Vroonermeer-noord.


De VVD vraagt zich af of er rapporten zijn, waaruit blijkt dat de locatie niet 'markt-technisch' geschikt is, zoals de gemeente stelt. Ook vraagt de fractie of er afspraken liggen met winkeliers in de omgeving - bijvoorbeeld in De Mare - over het niet vestigen van een supermarkt in de Vroonermeer. Verder wil de fractie het bestemmingsplan onder de loep nemen, want deze is na meer dan tien jaar verlopen.


De Haan vraagt of bij de aanvragen van de Vomar marktonderzoek is meegeleverd en of er tijdens de eerste aanvraag in 2012 getoetst is of vestiging bestemmingsplantechnisch haalbaar zou zijn. Daarbij wil hij graag ook weten of er contact is geweest met de Provincie en of deze bereid was mee te werken.


De vragen zijn niet formeel volgens artikel 42 ingediend bij het college, maar puur informatief aan het raadsgriffie gericht, met de vraag of zij het ambtelijk willen doorzetten.

Pin It
Bekeken: 3723x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/