In 2014 werd, tijdens het 50-jarig jubileum van schaakvereniging Opening ’64, een uniek evenement georganiseerd: het allereerste Noord-Hollands Tuinschaaktoernooi. Alles onder het motto ‘Grote stukken voor kleine meesters’. Voor de nazomerfeesten in Sint Pancras wordt op zondag 3 september deze combinatie van gezelligheid en schaken in de buitenlucht opnieuw leven ingeblazen.

Het openlucht schaaktoernooi wordt gehouden op het parkeerterrein van buurthuis De Geist aan de Vinkenlaan. Er is ruimte voor maximaal 40 deelnemers van 16 jaar en ouder. Iedereen van ieder niveau is welkom. Deelnemers spelen vanaf 11:00 uur zeven ronden 'Zwitsers' van 20 minuten.

Inschrijven kan ter plaatse van 10:00 tot 10:30 uur en bij voorkeur eerder al via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met wanneer van toepassing, vermelding van club en ranking. Deelname is gratis, maar er zijn evengoed een aantal leuke prijzen en er worden wat hapjes en drankjes geserveerd.

Het echte schaakseizoen begint voor de senioren met het koppelschaken op vrijdag 8 september. De competitie en lessen voor de jeugd en senioren starten op vrijdag 15 september.
Pin It
Bekeken: 3210x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/