Brownies & downieS Alkmaar presenteert op zondag 3 september voor het eerst het Dansen&sjanseN festival in Cultuurpark De Hout.

Eindelijk is het zover; een buitenfestival voor en door mensen met een beperking, al is natuurlijk iedereen welkom.Zowel kinderen als festivalliefhebbers zullen zich goed vermaken op dit bijzondere feest.

In de muzieknis staat een hele reeks gepland. Nationale grootheden als Wolter Kroes, Corry Konings, Yes-R en Trafassi treden op, maar ook #HetFeestteam, Juriaan Singels, Ouwe Jongens Krentebrood, Sweet Le Freak, Jacco Silver en Dj cripple x.

Het smikkelwerk wordt geleverd door Autstekend en Brownies & downieS en de kinderzone wordt bemand door Kosteluk Fun & Food, Kiddies en Lieverfeest Verhuur.

Het Dansen&sjanseN festival duurt van 11:00 tot 20:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via tibbaa.com. Kijk voor meer op Facebook.
Pin It
Bekeken: 3161x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/