22 november vorig jaar was het hommeles in gevangenis Zuyder Bos in Heerhugowaard. Naar aanleiding van het ernstige incident, waarbij een medegevangene zijn gezichtsvermogen verloor, stonden twee verdachten vrijdag voor de rechter.

Één van de gevangenen zou keukenreiniger in het gezicht van het slachtoffer hebben gegooid vanwege drugsschulden. Getuigen verklaarden dat hij de huisdealer van Zuyder Bos is, zo meldt het NHD. Een andere getuige verklaarde dat het de nasleep van een ruzie in de keuken is waarbij een knokpartij uitbrak.

De verdachten, Luciano G. en Youssef el M. geven vooral elkaar de schuld. Er heerst verwarring en verklaringen spreken elkaar tegen. Na het incident zijn zij wel direct overgeplaatst naar gevangenissen elders in het land.

In de krant is te lezen dat er nog veel duidelijk moet worden voordat de inhoudelijke zitting plaatsvindt. De advocaten pleitten ervoor dat hun cliënten het proces in vrijheid zouden mogen afwachten maar de rechter was het hier niet mee eens. Ze blijven achter de tralies.
Pin It
Bekeken: 5721x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/