Vanaf maandag 28 augustus tot en met zondag 17 september vindt er onderhoud plaats aan de Hertog Aalbrechtweg.

Gezien de andere werkzaamheden in en rond de stad (reconstructie Leeghwaterbrug) is er voor gekozen om deze werkzaamheden in de nachtelijke uren uit te voeren om de hinder zoveel mogelijk te beperken.

De werkzaamheden vinden daarom alleen plaats tussen 20.00 uur ’s avonds en 6.00 uur ’s ochtends , het verkeer wordt dan ter plekke omgeleid. Overdag is de Hertog Aalbrechtweg volledig toegankelijk en rijdt het verkeer over gefreesd asfalt. De huisartsenpost bij station Alkmaar-Noord blijft bereikbaar.

De werkzaamheden omvatten het vervangen van de asfaltverharding van de rijbaan. Daarnaast worden het fietspad en de fietspadoversteek bij rotonde Schinkelwaard/Zeswielen verlegd zodat een overzichtelijkere verkeerssituatie ontstaat en de veiligheid wordt vergroot.

Fietsers moeten ter hoogte van rotonde Schinkelwaard tijdelijk afstappen en van het voetpad gebruikmaken. Alle bestemmingen aan de Hertog Aalbrechtweg, zoals het van der Meij College, blijven per fiets bereikbaar. De voetpaden blijven gewoon in gebruik.

Als alles volgens planning verloopt, zijn de werkzaamheden op zondag 17 september afgerond. (foto: aangeleverd)
Pin It
Bekeken: 4114x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/