Op vrijdag 1 september starten twaalf kunstenaars met een creatieve organisatie op de Laat 50 in Alkmaar. Het Kunstgezelschap is een uniek project ontstaan uit een mooie samenwerking. De twaalf creatieve vrouwen krijgen geen subsidie; met laagdrempelige cursussen en workshops moet de huur worden betaald.

Het nieuwe Kunstgezelschap bestaat uit Hetty, Dominique, Marian, Paddy, Andrea, Britt, Marja, Linda, Kitty, Christien, Dory en Corine. Met hulp van vrienden en kennissen hebben zij een gezellige huiselijke sfeer gecreëerd in het pand dat als werkplaats, expositieruimte en cursuslokaal zal fungeren.

De feestelijke opening van het pand is op zondag 10 september vanaf 15.00 uur. Meer informatie is te vinden op hetkunstgezelschap.nl en op Facebook.
Pin It
Bekeken: 4770x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/