Op woensdag 4 oktober start Alkmaar Sport met een nieuwe serie lessen Freddy Fit´s Peuter- en Kleutergym; wekelijks een uur lang sporten en bewegen voor de allerkleinsten onder begeleiding van een ervaren ALO-vakleerkracht.

De peuter- en kleutergym reeks van Freddy Fit bestaat uit acht lessen. De kinderen doen elke week weer nieuwe sporten en uitdagende spelletjes, zoals klimmen over hobbelbanen, klauteren en glijden, een speciaal parcours afleggen met de loopfiets en het uitvoeren van simpele balspelletjes.

Natuurlijk is mascotte Freddy Fit regelmatig van de partij om de jonge sporters aan te moedigen. Wie de lessenreeks succesvol afsluit, ontvangt een Freddy Fit diploma. Peuters en kleuters die al hebben deelgenomen, zijn van harte uitgenodigd om weer mee te doen, er staan veel nieuwe activiteiten op het programma.

De lessen worden aangeboden op woensdagmiddag; kleuters van 15.00 tot 16.00 uur en peuters samen met hun (groot)ouders van 16.00 tot 17.00 uur in gymzaal Tochtwaard in Alkmaar. Aanmelden kan nu online via alkmaarsport.nl/peutergym of via alkmaarsport.nl/kleutergym. De kosten bedragen voor de hele reeks 65,00 euro per kind.
Pin It
Bekeken: 4307x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/