In de nacht van maandag op dinsdag heeft de politie grootschalig ingezet, toen een stapavond in het centrum van Castricum volledig uit de hand dreigde te lopen. De jeugd, deels komend uit Alkmaar, is uiteindelijk door een linie van agenten en portiers richting het station gedreven om de rust terug te krijgen.

Tijdens sluitingstijd van de kroegen was het druk op straat en de sfeer werd grimmig. Veel van de rond 200 jeugdigen waren duidelijk dronken. Toen er vechtpartijen uitbraken en de situatie begon te escaleren is extra politie uit de wijde omgeving opgetrommeld, waaronder een hondengeleider en een helikopter.

Agenten vormden samen met de portiers een linie om iedereen richting het station te drijven. Nog eens drie eenheden, onder andere uit Alkmaar, waren toen nog onderweg, maar werden bedankt voor de moeite.

Toen de rust in Castricum eindelijk was wedergekeerd heeft de politie de 'slooproutes' gecontroleerd in en rondom het centrum. Dit zijn de routes waarlangs regelmatig vernielingen plaatsvinden op stapavonden.
Pin It
Bekeken: 3296x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/