Van woensdag 6 tot en met zondag 10 september verandert het Quiltersgilde Alkmaar in de nationale hotspot voor textielliefhebbers, met een Algemene Tentoonstelling. Met een collectie van ruim 200 traditionele en ook moderne quilts, en vele activiteiten, is het evenement het jaarlijkse hoogtepunt voor het gilde. Vorig jaar kwamen tussen de 5.000 en 6.000 bezoekers.

Nieuw deze 34e editie is de ‘Sunday Schoolhouse' op zondag, met workshops en quilt-demonstraties op het leerplein. Bij de workshops zijn er alleen materiaalkosten.

Er zijn 16 quiltwinkels die allerlei materiaal aanbieden voor patchwork en quilten. Op quiltersgilde.nl staan contactgegevens voor eventueel vooraf bestellingen. In de bibliotheekhoek kan men met een ledenpas van 2017 direct boeken lenen. Reserveren en boeken inleveren kan hier ook. Op zondag is er geen bibliotheek.

Toegangsprijs aan de kassa is 11 euro maar online bestellen kan ook via quiltersgilde.nl. Gildeleden krijgen korting.
Pin It
Bekeken: 3686x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/