Op zaterdag 16 en zondag 17 september is het weer Kunstweekend in Hortus Alkmaar. In de tuin en de kas zijn dan exposities van kunstenaars van Crejat en van cursisten van Atelier16. In de tuin houden Atelier16 cursisten demonstraties beeldhouwen.

In een tijdelijke kas wordt het project 'de Tuin als Kunstlab' gedemonstreerd. Vijf studenten van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag maakten, op verzoek van de Nederlandse Vereniging van Botanische Tuinen, objecten geïnspireerd op communicatie met en door planten. Twee studenten zijn aanwezig. Jan Köhler laat zien en horen wat planten voelen en Veerle Pennock toont haar 3D robotinsecten die de natuur nieuw leven geven.

Op zondag is er op het terras is een kleine kunstmarkt waar amateurkunstenaars hun werk tonen zoals schilderijen, etsen, glaskunst en sieraden. Bezoekers kunnen die dag ook meedoen met een workshop intuïtief schilderen of origami en er is een lezing over fotografie. Kinderen kunnen een speurtocht doen en hun eigen kunstwerkje maken. Om 14.00 en 15.00 uur verzorgt Close Harmony Group Delirious uit Heiloo een muzikaal optreden.

Hortus Alkmaar is op zaterdag en zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Meer info op hortusalkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 2858x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/