Op zondag 17 september vindt in het openluchttheater van Park De Oude Kwekerij het laatste Open Podium van het jaar plaats met een extra uitgebreid programma. Er treden twee bands op, een jeugdtoneelgroep, twee singer-songwriters en een boventoonzanger.

De jeugd van Toneelgroep presenteert 'Klunzige krakers en stoute buren'. De optredende bands zijn MOOTet en MisterMagic. MOOTet bestaat uit drie zangeressen, begeleidt door meerdere gitaarspelers, die licht versterkt een aantal swingende nummers zingen.

Mister Magic is een jazz- en funkband. Borg Diem Groeneveld is boventoonzanger. Hij laat horen wat er allemaal kan met zijn stem. Singer-songwriter Fatima Haring maakt al muziek sinds haar achtste en bespeelt diverse instrumenten zoals dwarsfluit en basgitaar. Tijdens dit optreden zingt Fatima eigen liedjes en ze speelt daarbij gitaar.

Het Open Podium duurt van van 14.00 uur tot 16.30 uur. Bij slecht weer wordt een tent opgezet. De toegang is gratis, er wordt wel een kleine vrijwillige bijdrage gevraagd.
Pin It
Bekeken: 2951x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/