Burgemeester Piet Bruinooge en wethouder Elly Konijn openden donderdag de ‘Populaire dag’ op het Canadaplein.

Tijdens de traditionele ‘Populaire dag’ worden, gehandicapten en bewoners van enkele verpleeghuizen in het zonnetje gezet door de kermisexploitanten in samenwerking met de gemeente.

De burgemeester en wethouder maakten samen met de bezoekers een rondje over de kermis. De groep genoot met volle teugen van het kermisvertier. Zij kregen onderweg extra prijzen, werden getrakteerd op optredens van clowns, zangers, een ballonnengoochelaar én op oliebollen en poffertjes.

De snelheid van de verschillende attracties werd aangepast als dat mogelijk was. De aanwezigheid van clowns en een entertainer ‘Louis Baerts’ maakten het feest compleet.

In zijn openingswoord bedankte de burgemeester de kermisexploitanten, de vele vrijwilligers en de commissie populaire dag. Dit deed hij omdat zij de bezoekers al vanaf 1966 een onvergetelijke dag bezorgen. Dit bekrachtigde de burgemeester door de Arie van Oosterhout Award te overhandigen aan de commissie populaire dag.

De Arie van Oosterhout Award is vernoemd naar de vorig jaar overleden Alkmaarse marktmeester en evenementencoördinator. De commissie ontving de award als blijk van waardering voor hun enorme inzet om de doelgroep een bijzonder feestelijke en gezellige kermismiddag te bezorgen.
Pin It
Bekeken: 3907x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/