Sinds november traint talentcoach Saskia de Jonge, zelf tweevoudig deelneemster aan de Olympische Spelen talentvolle zwemmers  tijdens de speciale uren voor het Talent Center.

Saskia de Jonge vertelt; “Tot april 2016 was ik zelf actief als topsporter. Tijdens mijn zwemcarrière ben ik twee keer met het Nederlands team naar de Olympische Spelen geweest. We hebben in Londen als team zilver gewonnen met de estafette. Inmiddels ben ik ruim een jaar definitief gestopt met topsport en ben ik als trainer te vinden aan de badrand.”

“Dit is een ideaal bad voor trainingen. Daarnaast is het in de regio belangrijk voor wedstrijden over 50 meter. Ik ben hier 6 dagen in de week te vinden van 6 tot half 8 in de ochtend en van 5 tot 7 uur in de avond,” aldus De Jonge. “Dat vroege opstaan is een stukje uit de zwemwereld waar je aan gewend bent. Dat krijg je niet meer uit je systeem!”

De Jonge werkt al heel nauw samen met de Alkmaarse zwemvereniging DAW. Zij maakt hier schema’s en trainingen en begeleidt ook de trainingen. “Of ik dromen heb? Het werken met kinderen geeft mij heel veel energie. Ik droom ervan dat een van mijn zwemmers doorstroomt richting het Regionaal Trainings Centrum in Amsterdam. Of dat ik zelf in de toekomst misschien wel als coach met hen mee ga naar de Spelen”.
Pin It
Bekeken: 3442x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/