De gemeente Alkmaar ondersteunt al sinds 2013 ZZP-ers bij het opstarten van hun eigen bedrijf. Hiervoor is het project “Ondernemen Werkt!” opgestart.

Door de flexibilisering van de arbeidsmarkt starten veel mensen als ZZP-er. Bij ondernemen komt veel kijken. Daarom ondersteunt Ondernemen Werkt! starters bij het opstellen en uitvoeren van een ondernemingsplan en organiseert kostenloze evenementen waar ondernemers al hun vragen kunnen stellen.

Initiatiefnemer wethouder Victor Kloos (OPA) over het belang van het project Ondernemen Werkt!: “De coalitie vindt werk van groot belang voor de ontwikkeling van mensen. De coalitie wil dan ook graag mensen stimuleren om aan het werk te gaan en faciliteert daarom initiatieven van ondernemers om mensen aan het werk te krijgen”. Daarbij werken we in het project samen met zoveel mogelijk lokale partijen die zich bezighouden met de advisering en begeleiding van ZZP’ers.

Het ZZP spreekuur vindt iedere maand op de eerste dinsdag plaats bij de Open Coffee Alkmaar van 09.30 – 11.30 uur bij de Telefooncentrale / Miss Bell, Koelmalaan 350 te Alkmaar. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
Pin It
Bekeken: 2632x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/