Alkmaar Centraal


Tijdens het Alkmaars bluesweekend, op zaterdag 23 september,  wordt de mogelijkheid geboden om het basisprincipe te leren van de mondharmonica.  Niet alleen een super instrument voor de blues,  maar juist ook voor allerlei liedjes en een veelvoud aan muziekstijlen. Het is een eenvoudig bespeelbaar instrument  en past zo in de binnenzak.

In deze  workshop 'for absolute beginners' neemt harmonicaspeler Hans ‘homesick’ de Vries de deelnemers mee door de wonderlijke wereld van dit kleine instrument en haar talloze bespelers. Na een kwartier speelt iedereen zijn  eerste melodie. Noten kunnen lezen is niet nodig.

De workshop duurt anderhalf uur;  in de pauze en na afloop is er de mogelijkheid om nog even te oefenen en vragen te stellen. Deelnemers krijgen een lesblaadje mee en eventueel een gratis vervolgles via internet.

De workshop vindt plaats in Podium Victorie van 14.00 tot 15.30 uur. Deelname kost € 20,- Dit is inclusief een nieuwe goede kwaliteit mondharmonica die uw eigendom wordt en waarmee  meteen muziek gemaakt gaat worden. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl