Oscar Koch van Superstar theaterproducties liep een jaar of drie geleden met zijn gezin de Grote Kerk binnen op kerstavond. Het was er druk. Hij voelde dat mensen elkaar opzochten op samen te zijn met kerst, mensen zochten warmte bij elkaar. Het idee voor een Alkmaarse kerstshow werd geboren.

Superstar Theaterproducties is verantwoordelijk voor de succesvolle uitvoering van de productie Jezus Christ Superstar in 2015 in De Grote Kerk. Het werd met 5000 bezoekers een daverend succes. Dit jaar wil Koch er, samen met Majella van Ispelen en Maarten Elout die verantwoordelijk zijn voor de regie, weer een magische kerst van maken voor publiek in en rondom Alkmaar.

Zij zijn momenteel druk bezig met het script en de muziek voor de musical Scrooge, het ultieme kerstverhaal, die volgend jaar kerst zal worden opgevoerd in De Grote Kerk. Voor nog meer kerstbeleving in Alkmaar zal er rondom de Grote Kerk een kerstmarkt worden opgebouwd. Met een koor van 300 man, ongeveer 60 tot 70 spelers en veel mensen achter de schermen wordt het een groots opgezet spektakel.

In oktober en november worden voor alle rollen audities afgenomen. De cast zal bestaan uit profesionals gecombineerd met amateurspelers. In januari en februari zullen er diverse workshops worden gegeven, want naast de gezelligheid staat ook leren en groeien voorop.
Opgeven voor de audities kan tot en met 30 september via www.superstar2018.nl
Pin It
Bekeken: 3876x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/