Alkmaar Centraal


Als onderdeel van het project Geef je Buurt een Boost organiseert Resto VanHarte in Overdie op woensdag 20 september een nostalgische avond met een optreden van Jim ter Meulen. Zanger Jim verzorgt een spetterend optreden en brengt nummers uit de jaren 50, 60 en 70.

Resto VanHarte is het buurtrestaurant voor jong en oud met lekkere, gezonde en betaalbare maaltijden. Dé plek om buurtgenoten en wijkorganisaties te leren kennen. In het kader van de Week tegen Eenzaamheid startte Resto VanHarte een actie met de Kom Erbij Dinerbon. Met de bon kan een buurtgenoot uitgenodigd worden om mee te eten.

De Kom Erbij dinerbonnen zijn verkrijgbaar bij de Resto’s Alkmaar. Voorwaarde is dat één van de twee gasten nooit eerder in een Resto was. Er zijn twee Resto’s, één in Overdie en één in wijkcentrum De Rekere.

De nostalgische avond met Jim van der Woude is op woensdag 20 september in wijkcentrum Overdie, Van Maerlantstraat 8-10. Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (10 ct/min) op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur. (foto: Vincent van den Hoogen)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl