Onlangs stelde OPA schriftelijke vragen over de beveiliging van voetgangers in Alkmaar, naar aanleiding van de verschillende aanslagen in Europa waarbij terroristen met voertuigen op mensenmassa’s inrijden.

Volgens OPA was het opvallend dat er geen ‘zichtbare beveiliging’ te zien is in Alkmaar, maar de PvdA vind het plan van OPA om bloembakken, betonblokken of vuilniswagens in te zetten onnodig en overbodig.

De fractie van de PvdA is van mening dat Alkmaar al over de infrastructuur beschikt om met één druk op de knop het grootste gedeelte van de binnenstad af te sluiten.

Daarmee wordt gedoeld op de verzonken paaltjes die tot vorig jaar dienst deden om auto’s uit de binnenstad te weren. Omdat het cameratoezicht nog geëvalueerd moet worden zijn de paaltjes nog niet weggehaald.
Pin It
Bekeken: 3298x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/