Het college heeft ingestemd met de realisatie van 42 woningen op de voormalige locatie van De Waaier, een school voor Speciaal Onderwijs. Tegen het plan waren bezwaren ingediend die zich richtten tegen de hoogte van één van de panden.

Dat wordt vijf verdiepingen en veertien meter hoog, terwijl het gebouw dat er stond acht meter hoog was. De bezwaarmakers maken zich vooral zorgen om het verdwijnen van de "parkachtige sfeer" en de schaduwwerking. Maar ook de gevolgen voor het lokale verkeer, het aanzien van het pand en privacy zijn zorgenpunten.

Op dat laatste punt, de privacy, ging het college wèl mee in de visie van de bezwaarmakers waardoor een geplande groenstrook twee keer zo breed zal worden. Het te realiseren plan heet 'Ons Park' en omvat onder andere 16 huizen in de sociale sector. (afbeelding: Studio Pro6)
Pin It
Bekeken: 3810x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/