00:00
55
00:00


Vrijdagavond werd het culturele seizoen in Alkmaar officieel geopend met het jaarlijkse Kunst tot de Nacht. Dit jaar was er geen grote openingsact maar zoals vertrouwd was er natuurlijk van alles te beleven.

Op meer dan 20 verschillende locaties was er dans, film, muziek, theater en beeldende kunst. Een grote publiekstrekker was TAQA Theater de Vest waar bezoekers alvast konden meemaken wat het nieuwe theaterseizoen te bieden heeft.

Op veel plekken in de stad waar onder Koel310, HAL25 en natuurlijk Podium Victorie kon genoten worden van live muziek. Maar zelfs onderweg van de ene naar de andere locaties was er 'cultuur te snuiven'. Speciaal voor Kunst tot de Nacht waren er Hop-on Hop-off bussen ingezet, inclusief entertainment.

Ook de Stadskantine in het Ringerspand deed mee aan Kunst tot de Nacht met de onvermijdelijke band en diverse exposities. Fotograaf Rick Akkerman maakte er een naakt reportage en sprak van een geslaagde avond: “Ja, het is een leuke avond, veel animo en de live muziek maakt het heel gezellig”

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl