Karavaan brengt donderdag 5 oktober met de voorstelling MOED van Bencha hét historische icoon van Alkmaar tot leven. Met torenhoge backflips en duizelingwekkende salto's transformeert de Waagtoren tot een verticale dansvloer.

MOED is een visueel en feestelijk spektakel met muziek en licht, speciaal gemaakt voor Alkmaar, waarbij je 20 minuten lang je adem inhoudt terwijl je omhoog kijkt naar dynamische en indrukwekkende acrobatiek.

Karavaan ziet de Waagtoren als het symbool voor Alkmaarse trots en nieuwe kansen, immers verkregen door de moedige strijd tegen de Spanjaarden. Het internationaal opererende theatergezelschap Bencha zal haar publiek met andere ogen naar dit Alkmaarse erfgoed laten kijken met hun meeslepende show.

MOED is onderdeel van de Victoriefeesten Alkmaar en wordt op 5 oktober driemaal gespeeld: om 19:30, 20:45 en 22:00 uur. Toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op karavaan.nl. (foto Ignas Eeltink)
Pin It
Bekeken: 2993x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/