De Protestantse Gemeente te Sint Pancras start op zondag 24 september het nieuwe kerkelijk seizoen met een Kerkproeverij in Kerkelijk Centrum De Regenboog. Nee, het gaat niet om speciale kerkelijke versnaperingen,  maar om het proeven van de sfeer.

Voor de Kerkproeverij nodigen kerkleden mensen in hun omgeving uit bij de kerk over de drempel te stappen, in de hoop dat deze voor hen belangrijke plek de ander inspireert. Bijvoorbeeld een buur, een kennis of een vriend die niet (meer) naar de kerk gaat. Misschien wel jij.

De startdag begint om 09.00 uur met een inspirerende wandeling vanaf De Regenboog. Deelnemers krijgen een broodje en drinken mee. Voor de kinderen is er een apart programma. Bij terugkomst is er koffie, thee en limonade, waarna om 10.30 uur de kerkdienst begint. Yvonne Leek, zangeres van de Noord-Hollandse coverband KiNK, verleent haar medewerking. Ook na de dienst staat er drinken met iets lekkers klaar. Met een borrelmomentje wordt deze zondag afgesloten.

Niet uitgenodigd? Schroom dan vooral niet om toch mee te doen. Meer informatie pgsp.nl en Facebook.com/PGSintPancras.
Pin It
Bekeken: 3845x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/