Het drieklaviers Pels-orgel van de Sint-Laurentiuskerk is vorig jaar gerestaureerd en teruggeplaatst op het koorbalkon boven de ingang. Deze werkzaamheden zijn uitgevoerd door Adema’s Kerkorgelbouw uit Lisse. Twee medewerkers van de firma Adema, Sander Booij en Wim Hazeu, geven op maandag 18 september een concert op het gerestaureerde orgel.

Sander Booij speelt muziek van Johann Sebastian Bach en Dietrich Buxtehude. Wim Hazeu brengt romantische muziek van de Duitse componist Johann Christian Rinck, de Belg Joseph Jongen en Nederlander Hendrik Andriessen. Hun spel is op groot beeldscherm te volgen.

Het concert begint om 20:00 uur en toegang is € 8, inclusief een drankje na afloop. Dan zijn de orgelbouwers / musici ook nog aanwezig en is de speeltafel van het Pels-orgel te bewonderen.

Kijk voor meer informatie op matthiaslaurentius.nl.
Pin It
Bekeken: 2997x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/