Alkmaar Sport investeert bij sportcomplex Hoornse Vaart veel in recreatie en duurzaamheid, én in het gebouw zelf. Van de zomer is hard gewerkt aan de vloeren, kleedkamers, receptie, föhns en de kluisjes. Met de klus bijna klaar, kwam sportwethouder Pieter Dijkman een kijkje nemen.

Dijkman was onder de indruk. “Alkmaar heeft sport hoog in het vaandel staan en vindt het belangrijk dat accommodaties goed toegankelijk zijn. Dat gaat niet alleen om betaalbare toegang, maar ook de kwaliteit en service. De nieuwe frisse en kleurrijke inrichting, de hygiënische stortvloeren en de kluisjes, dit komt sporters allemaal ten goede. Al met al een grote verbetering.”

"Deze activiteiten stonden al in de meerjaren onderhoudsplanning", vult Eddy Bakker, manager exploitaties van Alkmaar Sport, aan. "Alkmaar Sport is een jong een innovatief sportbedrijf en ook in de Hoornse Vaart zoeken we
continu naar de nieuwste technieken en modernste materialen.”

Bij de kluisjes is gekozen voor een nieuw systeem, met een code in plaats van een sleuteltje. Bij het 25-meterbad zijn ze kleurig voor de kinderen, en bij het 50-meterbad stemmig grijs. Hier staan nu ook 50 extra kluisjes en er is een extra groot ophangrek.

Voor de groepskleedkamers zijn verschillende frisse kleuren gekozen. De vloeren zijn gegoten in diverse kleuren, met duidelijk zichtbaar tot waar je alleen lopen met schoeisel (zonder hoesjes). Dit mede door inbreng van het personeel. De 'blote voetenvloer' is voorzien van een anti-sliplaag.

Eddy Bakker besluit: "Graag danken wij onze bezoekers voor het getoonde begrip wanneer zij overlast ondervonden tijdens de werkzaamheden.” Deze week werd de verbouwing voor 90% opgeleverd. De douche-unit bij het recreatiebad en de kluisjes bij het 50-meterbad worden binnenkort afgerond.
Pin It
Bekeken: 2925x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/