Alkmaar Centraal


Naar aanleiding van de tv-uitzending 'Undercover in Nederland' afgelopen zondag, waarin de frauderende belastingman Tom van E. werd belicht, vragen de Alkmaarse Christa Zomerdijk en Simone Pancras aandacht voor belastingfraude. Zij zijn slachtoffer van juist die Van E.

Iedereen is bij wet verantwoordelijk voor zijn aangifte, óók met een accountant. Vreemd, want een deskundige huur je natuurlijk niet voor niets. Maar bij fouten, of nog veel erger: gesjoemel met getallen voor eigen gewin, loopt de onwetende cliënt alle risico, níet degene die fout zit.

Stegeman zei in de uitzending over Tom van E. dat hij nog nooit te maken heeft gehad met zo'n rare man. Hij zwetst van alles, geeft strafbare adviezen, helpt mensen juist in de financiële ellende door winstbejag, met als inzet.....de belasting.

Van E's fraude maakte Christa en Simone tot fraudeurs. En ze leerden dat veel meer mensen de klos zijn van dergelijk gesjoemel. Daarom willen ze een wetswijziging, die de verantwoording juist bij de boekhouder legt. Om hun verzoek aan de politiek kracht bij te zetten, verzamelen ze klachten en handtekeningen.

Ga naar meld-belastingfraude.nl of teken direct via aangiftedoorinvuller.petities.nl.

 

 

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl