Na een succesvolle eerste editie wordt dit jaar opnieuw de BergermeerRun georganiseerd, en wel op Burendag. Op 23 september wordt  het sportveld aan de Beethovensingel opnieuw omgetoverd  tot centrum van een gezellig sportevenement voor jong en oud.

De jongsten zullen weer onthaald worden door Freddy Fit voor hun run van 500 of 1.000 meter. De lange afstanden zijn weer 5 en 10 km. De vier winnaars van de dames 5 en 10 km en de heren 5 en 10 km ontvangen een waardebon van All4running.

Ook dit jaar komt men langs de atletiekbaan van AV Hylas en wat deze tweede editie bijzonder maakt, is dat er over het terrein van de waterzuivering en de Gasfabriek gelopen wordt.

Op het sportveld is muziek, een stormbaan en natuurlijk is het nodige lekkers te krijgen. De vier winnaars van de dames 5 en 10 km en de heren 5 en 10 km ontvangen een waardebon van All4running.

Er wordt kort stilgestaan bij een loper van de eerste Bergermeerrun, die dit jaar helaas op veel te jonge leeftijd is overleden aan hartfalen. Het goede doel van dit jaar is dan ook de Hartstichting, die van elke inschrijving  1 euro zal ontvangen. Ook sponsoren als Verzekeringswinkel en Oosterwal dragen een flinke steen bij aan de bijdrage voor de Hartstichting.

Het sportveld opent om 12:00 uur. De kidsruns zijn vanaf 13:00 uur en de lange afstanden vanaf 14:00 uur. Voorinschrijving tegen korting kan via bergermeerrun.nl.
Pin It
Bekeken: 2869x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/