Alkmaar Centraal


Overdie Metals aan de Noordervaart in Stompetoren werd op 13 september 1917 opgericht door Jan Wit als handel in oude materialen. Door mee te gaan en zich aan te passen aan de ontwikkelingen staat er nu – 100 jaar later – een toonaangevend, innovatief en bloeiend bedrijf.

De kroon op het harde werken is de toekenning van het Hofleverancierschap. Want, zo wordt een dergelijk bericht gebracht, Zijne Majesteit de Koning heeft besloten het Recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen met de toevoeging “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier” te verlenen aan het Alkmaarse familiebedrijf Overdie Metals B.V..

Burgemeester Piet Bruinooge reikte de bijbehorende oorkonde zaterdag uit aan de directie. Om in aanmerking te komen voor het Hofleverancierschap moet een onderneming aan de nodige eisen voldoen.

Het bedrijf moet minimaal 100 jaar bestaan, lokaal of regionaal een zeer vooraanstaande positie innemen, afkomstig zijn uit het midden- en kleinbedrijf, behoren tot een groep van ‘beste’ ondernemingen in zijn soort in de betreffende gemeente of regio en ook als zodanig door het publiek herkent worden, moet het zelfstandig zijn én zich duidelijk als een Nederlandse organisatie manifesteren.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl