Alkmaar Centraal


Op zaterdag 30 september 2017 organiseren 5 enthousiaste jongeren, onder begeleiding van jongerenprojectbureau STAD, het meest zomerse jongerenfestival van Alkmaar: Tipidance. Het festival start om 15.00 uur en duurt tot 23.00 uur. Hal25 wordt helemaal aangekleed in Bohemian stijl. Bohemian staat voor een onbezorgd leven, plezier, kunst en cultuur, vrij zijn, jezelf zijn en onafhankelijk zijn en dat is precies wat Tipidance met dit festival wil uitstralen!

”Eindelijk een festival voor jongeren van onze leeftijd’’, zegt Robbe, een van de organisatoren. Tipidance is een nieuw festival met dj’s als Noise Pollution, een silent disco, workshops, singer-songwriters en eten en drinken. Organisator Dylan: ‘’Voor jongeren van 14-17 jaar worden namelijk geen festivals zoals dit georganiseerd, terwijl jongeren van onze leeftijd juist graag andere jongeren willen ontmoeten en toffe dingen willen doen. Ook willen wij aan deze jongeren laten zien dat iedereen een te gekke dag kan hebben zonder dat daar alcohol voor nodig is”.

Het muziekprogramma bestaat uit een mix van beginnende en ervaren dj en singer-songwriters, om jonge artiesten van allerlei niveaus een podium te bieden. Een van de muzikanten is geselecteerd voor het festival tijdens de Tipi Dance Music Contest, dat in juli als promotie actie georganiseerd werd in Mare Nostrum.Tickets zijn voor maar €5,- te bestellen via tipidance.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl