Op 11 oktober 2017 organiseert de gemeente Alkmaar in TAQA Theater De Vest het jaarlijkse Economisch Groeidebat. Wat zijn de activiteiten om de stad in de markt te profileren en hoe profiteren ondernemers hiervan. Het merk Alkmaar, wat merkt u daarvan?

Marketingdeskundige Paul Moers neemt ondernemers deze avond mee in het merk Alkmaar. Wat houdt Citymarketing precies in en wat zijn de voordelen. Hoe kan dit ingezet worden bij het vergroten van bereik en impact voor bedrijven? Gastheer van de avond is wethouder Economische Zaken Victor Kloos (OPA). Samen met de ondernemers werpt hij een blik op de economie van Alkmaar.

Debatexpert Roderik van Grieken leidt het debat. De Alkmaarse ondernemers worden gedurende de avond uitgedaagd mee te denken over scherpe stellingen. Na afloop wordt er een hapje en een drankje geserveerd. Alle Alkmaarse ondernemers worden uitgenodigd door wethouder Victor Kloos. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ondernemers kunnen zich aanmelden op alkmaar.nl/groeidebat.






Pin It
Bekeken: 2538x
https://ee.itk.ac.id/data/