De 'vermeende' pedofiel André K. uit de Alkmaarse wijk Hoefplan is wederom opgedoken. Ditmaal staat hij met een filmpje op website VKMag. Hij zou op zoek zijn naar ene Cassandra.

De man gaat zeer uitgebreid in op zijn wensen met betrekking tot het meisje, het filmpje is te ranzig voor woorden en laat weinig aan de verbeelding over. Het is dan ook niet voor niets dat de website het betreffende meisje aanraadt onder te duiken.

Het filmpje stamt volgens Cornel Gorsselink die de 66-jarige André eerder oppakte en bij de politie afleverde nog van voor zijn burgeraanhouding. Uit het onderzoek dat daarop volgde bleek dat K. kinderporno in zijn bezit had. Hij is inmiddels weer op vrije voeten maar wordt extra in de gaten gehouden en heeft een internetbeperking opgelegd gekregen.

Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie heeft laten weten dat ze het filmpje zal onderzoeken en indien nodig actie zal ondernemen: "Mocht blijken dat dit filmpje door verdachte vervaardigd en gepubliceerd is tijdens deze recente schorsing, dan kan het OM aan de rechtbank vragen de schorsing ongedaan te maken zodat verdachte weer vastgezet wordt. Maar het kan ook zo zijn dat dit een al eerder vervaardigd filmpje blijkt te zijn dat nu door anderen slechts gedeeld is. In dat geval is er geen sprake van een nieuw feit en geen reden om de rechtbank te verzoeken de schorsing ongedaan te maken."
Pin It
Bekeken: 10001x
https://ee.itk.ac.id/data/