De bewoners van Graftdijk voelen zich in de maling genomen door exploitant Europarcs van villapark De Rijp. PvdA raadslid Leo van Etten schaart zich achter hen, zo meldt het NHD. Eerder noemde hij de situatie voor de bewoners al een "sociaal drama".

De ontsluitingsweg die aangelegd is om te zorgen dat het (vracht)verkeer van en naar het villapark niet door de nauwe straatjes van Graftdijk hoeft te rijden wordt amper gebruikt. De reden daarvan is dat de exploitant het gebruik van de weg niet stimuleren.

In april leken de afspraken duidelijk te zijn. Er kwam een nieuwe entree aan de andere kant van het villapark waar ook een parkeerterrein, het entreegebouw en het restaurant zouden worden gerealiseerd. Dit is echter nog niet is gebeurd.  en er is zelfs een illegaal looppad gemaakt aan de andere kant van de oude parkeerplekken tot in het villapark. Bewoners parkeren dus toch hun auto daar en rijden gewoon via de oude route.

Ook beweren de ongeruste bewoners dat Europarcs de bewoners heeft geïnstrueerd de gemeentelijke parkeerplaatsen te gebruiken en dat ze de slagbomen van de ontsluitingsweg dichthouden.

De bewoners hebben namens de sportvereniging, de Vinckhuysenschool en het actiecomité Ontsluitingsweg NU! een brief gestuurd naar de gemeente Alkmaar over de situatie. Zij willen dat het illegale looppad verdwijnt en dat er een spitspaal wordt geplaatst, zo meldt de krant.
Pin It
Bekeken: 3213x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/