De Provincie verricht van woensdag 27 tot en met zaterdag 30 september reparaties aan het asfalt op de N242 afrit Nollenweg (N508) en de op- en afrit Bestevaerstraat. Dit gebeurt telkens tussen 20.00 uur en 04.00 uur. De op- en afritten zijn dan dicht en het verkeer wordt met borden omgeleid.

Verkeer vanaf Heerhugowaard naar de Nollenweg rijdt 's nachts door naar de volgende afrit (N243), om vanaf daar terug te rijden en de afslag te nemen.

Verkeer vanuit het noorden naar de Bestevaerstraat moet doorrijden tot de volgende  afrit bij het AZ-stadion, om dan via de Smaragdweg en de Diamantweg terug te rijden. Verkeer vanaf de Bestevaerstraat richting de A9/Amsterdam wordt ook omgeleid via de Boekelermeer en via rotonde Kooimeer.

Het herstel maakt deel uit van het groot onderhoud aan de Ring Alkmaar. Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt via 0800 0200 600 (gratis) en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Bekeken: 2875x