Alkmaar Centraal


Dag & Dauw is een begrip voor senioren in Alkmaar en omstreken. Dinsdagochtenden worden gevuld met allerlei activiteiten bij Artiance, bibliotheek Alkmaar Centrum en meer recent ook bij De Palatijn aan de Willem de Zwijgerlaan.

De programmateams bestaan uit actieve, creatieve en betrokken senioren die het leuk vinden om samen iets te ondernemen. En ze gaan verder uitbreiden naar Hoefplan. In Zorgcentrum De Vleugels wordt gestart met een zesdelige reeks culturele middagen voor 60-plussers. Op 8 november wordt om 15:00 uur feestelijk gestart.

Voor Hoefplan wordt een ondersteunend coördinator, die helpt met de programmering (gefaciliteerd door Artiance en de bibliotheek), organisatie, publiciteit en die ook gastheer/vrouw kan zijn. Deze assistent is bij voorkeur een 50-plusser die weet van aanpakken, organisatorisch talent heeft, sociaal vaardig is en al een netwerk heeft. Hij of zij is in oktober, november en december minstens een halve dag per week beschikbaar en krijgt hiervoor een vergoeding.

Tevens zoekt Dag & Dauw tien 35-plussers om mee te helpen met  programmering en organisatie van activiteiten in De Vleugels.

Wie interesse heeft in dit leuke en interessante werk kan zich melden via Ema Najetovic (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Helen Groves (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Voeg naast persoonlijke gegevens tevens een korte motivatie aan toe.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl