Online shoppen mag dan wel omzet van de 'echte' winkels afsnoepen, maar lekker langs de winkels struinen en ondertussen vermaakt worden kent geen online variant.

En dat bleek zaterdagavond toen een met bezoekers gevulde binnenstad van Alkmaar transformeerde tot een bijna sprookjesachtig shoppersparadijs. Omdat het najaar begonnen kon de verlichting al op tijd aan.

Het thema is net als afgelopen voorjaar 100 jaar De Stijl, en overal in de stad waren ballonnen te vinden in de kleuren van Piet Mondriaan. Ook waren er Candy Girls die snoepjes en lightsticks aan de kleinste bezoekers uitdeelden.

Ook kon er met een gigantische projectie gespeeld worden op muren van één van de mooie panden uit de binnenstad; ook die waren uiteraard in de kleuren van de eerder genoemde kunstenaar.

De volgende editie zal het thema 'Nederland waterland' zijn.
Pin It
Bekeken: 2681x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/