Vol hoofd, vollere agenda en steeds minder tijd om te ontspannen. Soms lijkt het of je je eigen leven voorbij rent. Brigitte Rijmers, bewustwordingscoach uit Alkmaar wil hier graag verandering in brengen en geeft daarom een workshop mantra zingen en visualisatie.

Brigitte zorgt er onder het thema 'verlangen' voor dat deelnemers in korte tijd een diepe ontspanning ervaren. Dit creëert zowel rust als ruimte in lichaam en geest, en maakt ruimte voor nieuwe inzichten over je levensstijl.

De workshop is op zondag 8 oktober aan de Westerweg 14 in Alkmaar en duurt van 13.00 tot 16.00 uur. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie op coachingheftineigenhanden.nl.
Pin It
Bekeken: 3719x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/